> boeken

Blikvangers van Fiep Westendorp

Uitgeverij Querido
Verschijningsdatum: 28 september 2016
Ter ere van Fiep Westendorps 100e geboortedag stelde 'schatbewaarster' Gioia Smid een indrukwekkend chronologisch overzicht samen van illustraties die Fiep maakte voor omslagen, affiches en reclame.

De feestelijke Fiep-bus

Uitgeverij Querido
Reeds verkrijgbaar
Fiep Fiep hoera! Stap in de feestelijke Fiep-bus en ga mee met de Fiepparade! Dit kijk-, speel-, en voorleesboek is in de vorm van de Fiepbus en heeft draaiende willen.
Reeds verkrijgbaar in onze webshop

Fiep in 100 woorden

Uitgeverij Querido
Nu in de winkel: sinds oktober 2016
De 100 mooiste illustraties van Fiep Westendorp met daarbij 100 woorden. Elk woord is zowel in het Nederlands, Engels, Turks als Arabisch te vinden!
Reeds verkrijgbaar via onze webshop

Herinneringen aan Fiep Westendorp

Uitgegeven door Fiep Amsterdam BV
Verschijningsdatum volgt
Een herinneringsboek over Fiep Westendorp aan de hand van haar illustraties. Een herkenbaar boek voor jong en oud!

De ijsmuts van Prins Karel en veel meer

Barts mutsen heeft de ijsmuts van Prins Karel in het echt gemaakt. De muts is exclusief verkrijgbaar bij de nieuwe druk van 'De ijsmuts van Prins Karel en veel meer'. Hiermee ben je klaar voor een strenge winter! Nu te koop in onze webshop

Volgens Fiep

Uitgeverij Rubinstein
Door Joyce Roodnat
Wijsheden en levenslessen geschreven door Joyce Roodnat, aan de hand van de illustraties van Fiep Westendorp. Nu te koop in onze webshop

Hier woon ik

Reeds verkrijgbaar
Dit is het huis van Fiep. Met dit kijk- en speelboek kom je in alle kamers, van keuken tot zolder. Wat is er veel te zien! Alles op stevig karton zodat ook de allerjongsten er eindeloos naar kunnen kijken!
meer informatie & verkrijgbaar via Querido

De dieren van Fiep

Reeds verkrijgbaar
Overal zie je dieren: een eekhoorn in het bos, kippen op de boerderij of een olifant in de dierentuin. En thuis zijn er poezen, honden of een konijn. Fiep Westendorp tekende ze allemaal zoals niemand anders dat kan. Een feest om naar te kijken!
meer informatie & verkrijgbaar via Bol.com

Badderen met Pim & Pom

Reeds verkrijgbaar
Pim en Pom meenemen in bad? Dat kan prima. De meeste katten zijn bang voor water, maar Pim en Pom gaan graag met je mee.
Nu te koop in onze webshop

Knuffelen met Pim & Pom

Reeds verkrijgbaar
In dit tekstloze, stoffen knisperboekje laten de twee gezworen vrienden Pim en Pom zien dat ze alles samen doen, zoals spelen met een breiwerkje en in hun kattenmandje slapen.
meer informatie & verkrijgbaar via Bol.com

Het grote Fiep kijkboek

Reeds verkrijgbaar
Kijk en ontdek hoe mooi en groot de wereld is. Op de boerderij, in de stad, in het park of gewoon thuis, overal is van alles te zien. En zelfs heel gewone dingen worden bijzonder als ze getekend zijn door Fiep Westendorp. Een prachtig prentenboek, om eindeloos samen in te kijken.
meer informatie & verkrijgbaar via Querido

Babyboek Jip en Janneke

Uitgeverij Querido
Reeds verkrijgbaar
Het eerste levensjaar van je baby staat bol van de bijzondere, verrassende en grappige momenten, die je allemaal vast kunt leggen in dit vrolijke Jip en Janneke babyboek. Met veel illustraties van Fiep Westendorp, en natuurlijk volop ruimte voor foto's en aantekeningen, zodat je al die unieke momenten van je kindje niet zult vergeten.
meer informatie & verkrijgbaar via Bol.com

Het Gouden Fiep Boek

uitgeverij Rubinstein
Verkrijgbaar vanaf najaar 2016
Wie wil dat nou niet? Een heerlijk dik Gouden Voorleesboek vol tekeningen van Fiep Westendorp. Wat een feest! Met o.a. Toermalijn, vele vrolijke Fiep-kinderen, het beroemde kattenduo Pim & Pom en nog veel meer dierentekeningen. Met: Pim & Pom – Poezenmanieren, Kinderfeestjes, Rijmpjes en versjes uit de gouden doos, Van lente tot winter en Het geheim van Toermalijn. 100 jaar Fiep Westendorp... dat verdient een groot Gouden Boek!

Fiep in vogelvlucht

Nu verkrijgbaar voor €20 inclusief verzendkosten via info@100jaarfiepwestendorp.nl! In de bijna zestig jaar dat ze als illustrator werkte, creëerde Fiep Westendorp haar eigen Fiep-wereld. Of ze nu tekende voor de Vrouwenpagina van Het Parool, de boeken van Annie M.G. Schmidt, Mies Bouhuys of Han G. Hoekstra, een reclamecampagne voor regenkleding of een muurschildering voor een cruiseschip maakte, haar figuren zijn meteen herkenbaar.