> theatervoorstellingen

Pim & Pom - Fieperdepiep!

Door: De Toren van Geluid
Een feestelijke theatervoorstelling over jarig zijn en héél oud worden! Vol met muziek en vrolijke liedjes, voor kinderen vanaf 3 jaar. De kinderen doen natuurlijk ook gezellig mee! Geschikt voor theaters, festivals en scholen, voor maximaal 300 toeschouwers.
Meer informatie en boekingen via Theaterbureau Vanaf2

Pim & Pom - Het Feestelijke Fiepboek

Door: De Toren van Geluid
Tevens een voorstelling over Pim en Pom: speciaal voor intiemere feestjes. Kinderen vanaf 3 jaar worden via een interactieve, vrolijke, muzikale voorstelling meegenomen in de wereld van de twee kattenvrienden. Perfect voor bibliotheken, peuterspeelzalen, scholen, festivals. Bij mooi weer kan deze ook onder de luifel van de Fiepbus plaatsvinden.
Meer informatie en boekingen via Theaterbureau Vanaf2

Fieperdepiep Festival

door de Taartrovers
leeftijd: vanaf 2 jaar | duur: de hele dag

Het Fieperdepiep Festival is een unieke theaterervaring waarbij de foyer verandert in een interactieve theaterspeeltuin. De kinderen kunnen er zich creatief uiten en heerlijk verder spelen met wat ze hebben gezien en beleefd tijdens de voorstellingen Fiep Fiep vogeltje en Pim & Pom. Alles speelt zich af in de huiselijke sfeer. Speel in het keukentje, het atelier, de zitkamer of droom lekker weg in een poezen mand met een verhaaltje. Ook de Fiepbus is onderdeel van het Fieperdepiep festival!
Naar de website

Jip & Janneke

Door: Wijnand Stomp
Anansi-verteller & kids-comedian Wijnand Stomp toert op dit moment langs de Nederlandse theaters met de voorstelling ‘Jip en Janneke’. Met de bekende verhalen van Annie M.G. Schmidt creëert Stomp een pakkende familievoorstelling. De Theaterkrant, die vier sterren toekende, sprak van een "zonnige voorstelling voor de hele familie", door een “innemende verhalenverteller”. "Dankzij zijn verbeelding worden Jip en Janneke wereldburgers."
Meer informatie en boekingen via artiestenbureau Puuree

Fiep Fiep Vogeltje

Door: Stichting Twee-Ater & Judith Sleddens
Met de illustraties van Fiep Westendorp als leidraad maakt Judith Sleddens deze beeldende, muzikale bewegingsvoorstelling voor kinderen vanaf 2 jaar. Over een avontuurlijke reis van een paniekvogel, een vrolijk meisje én haar denkbeeldige vriendje. Geschikt voor kleine theaterzalen, bibliotheken, scholen en kinderopvang.
Meer informatie en boekingen via Theaterbureau Vanaf2

Fiep

Door: Stichting Kunstkrul
Illustratrice Fiep Westendorp staat centraal in de prachtige solovoorstelling Fiep, die de kinderen nog dichter bij haar leven en werk brengt. De voorstelling is klein en intiem, zodat interactie met de kinderen mogelijk is. Deze voorstelling kan bij mooi weer ook onder de luifel van de Fiepbus worden gespeeld.
Meer informatie en boekingen via Stichting Kunstkrul